pondělí 23. května 2011

Soli Dr Nony z Mrtvého moře

V solích dr.Nony se propojuje současně několik zajímavých informací.
V jednom bodu se zde potkávají tři prastaré energie, které ukazují směr.... úžasná trojnásobná pozvánka k návratu zpět. Mnoha vnímavým lidem přináší tyto „klenoty“, pocit nového energetického potenciálu, pro dnešní ne-mocný svět.
První paprsek vychází ze svaté historie Mrtvého moře. Toto prastaré tajemství v sobě přináší, archeu - prvotní buňku živých organismů na Zemi, s jasným záměrem přetvářet a vytvářet buňky v těle člověka, k podpoře a uzdravení fyzického těla. A třetí energií těchto vzácných, slaných krystalů, jsou esenciální oleje. Takové esence, které při plném vnímání kouzla aromaterapie, propojují v jeden celek naše tělo, duši i ducha. (Sylvie Králová, aromaterapeutka)

Tyto čtyři druhy solí jsou unikátní možností, jak si dopřát požitek léčivých vod Mrtvého moře ve vlastní vaně a při vnitřním užívání dostat do těla 21 minerálů.
Jsou velmi účinné pro uklidnění nervového systému, snížení psychického a fyzického vyčerpání, zvýšení životního tonusu a také zmírnění bolesti kosterního a svalového původu. Všechny čtyři sáčky obsahují stejnou kombinaci unikátních solí Mrtvého moře, ale liší se jeden od druhého aromatickými přísadami – esencemi olejů eukalyptu, rozmarýnu, kafru, levandule, jasmínu, heřmánku, ženšenu, ylang-ylangu, jetele a tymiánu.
      
       Sůl s levandulí
Používá se jako uklidňující prostředek při neurózách, nespavosti, stresových stavech, kožních problémech, snižuje krevní tlak, likviduje bolesti hlavy, pročišťuje nosohltan, zlepšuje cirkulaci krve atd.
  • ·         Levandulová esence svou symbolikou vypráví o hledání a nalézání archetypu ženské energie. Hledá, nalézá a uzdravuje vztah ke své vnitřní ženě, k ženám v našich životech. V hlubokém a klidném „zastavení se“ nalézá světýlko v hlubokém lese našeho života, kde jsme často bloudili a mnohdy už ztráceli víru ve světlo samé. Esence levandule harmonizuje energii celé bytosti, na všech rovinách, a svou klidnou silou přináší stav nevšední relaxace a uzdravujícího odpočinku. (Sylvie Králová)

  Sůl s heřmánkem
Působí antisepticky, protialergický, baktericidně a regeneračně, obnovuje dýchací funkce kůže, napomáhá při hojení ran, hnisavých onemocněních u dětí, používá se pro odstranění svědění při kožních problémech a jako protiplísňový prostředek.
  • ·         Heřmánková esence pomáhá tam, kde máme schované dluhy vůči svému dětství, od kterých může pramenit spousta našich současných dospělých problémů. Může pomáhat také našim dětem, které se necítí bezpečně a některé situace nebo dospělí, jim nedovolí „létat“(potlačené emoce). Esence z heřmánku je spojovaná s energií slunce. (Sylvie Králová)
  
           Sůl s eukalyptem a tymiánem
Používá se při fyzické únavě, vyčerpání, likviduje bolesti kosterního a svalového původu, používá se pro relaxaci svalů, při plísňových onemocněních. Velmi prospěšná pro lidi nad 40 let, zvlášť pro ženy pro prevenci osteoporózy v postklimakterickém období. Používá se po chirurgických zákrocích, obnovuje síly organismu.
  • ·         U této směsi se jedná o konečné naladění se na pocit vnitřní svobody, uvolnění emocí, odlehčení, kdy nám žádný člověk, ani žádná situace nebrání volně dýchat! Konečně můžeme lehce vykročit do svého života, s plným uvědoměním si sama sebe. Znát svou hodnotu a vnímat zodpovědnost za svůj život, vydat se za cílem své duše, cestou, která je prozářena čistým světlem naší znovu objevované intuice. (Sylvie Králová)
      Sůl s ylang-ylangem
Nazývá se „solí přání“, protože značně zvyšuje tonus organismu, aktivuje sexualitu, stresové stavy, zvyšuje tlak, působí proti infekčním onemocněním.
  • ·         Žádný z lidí, dokonce ani nejbližší člověk, dokonce ani partner nám nemůže dát to, co potřebujeme nejvíce.  Lásku. Všichni toužíme po Lásce. Lásku musíme hledat tam, kde je její nejprvotnější zdroj v člověku. V sobě. Esence ylangu přijímá v mužích muže a v ženách ženy. Uzdravuje náš vztah k naší sexualitě a tím nám postupně umožňuje přijímat své partnery do svých životů. Je skvělý pro dohledání a zakotvení vztahu sám vůči sobě. (Sylvie Králová)

,, Pro bližší informace napište na email karolina.drnona(zavináč)seznam.cz"

Žádné komentáře:

Okomentovat