neděle 22. května 2011

Produkty Dr Nona


Produkty Dr. Nona jsou založené na unikátní technologii, vytvořené na bázi vzácných přírodních komponentů tzv. bioorganominerálního komplexu Mrtvého moře.

Bioorganominerální komplex (BOMK)
BOMK je vytvořený na základě originálních biotechnologických řešení, které spojují cenné fyto-terapeutické vlastnosti ekologicky čistých rostlinných olejů a extraktů a přednosti minerálů Mrtvého moře, které se do 10 minut dostanou díky Archaea do krve. Zachováním vynikajících kosmetických a terapeutických vlastností složek mohou působit v celém těle. Kosmetické prostředky Dr. Nona posilují mikro-cirkulaci krve a lymfy, mají protialergické, bakteriostatické a protimykotické vlastnosti. Protože jsou přírodními antioxidanty, potlačují volno-radikální reakce okysličování, včetně procesů peroxidového okysličování lipidů buněčných membrán, zvyšují tonus imunitního a endokrinního systému a mobilizují vnitřní rezervy organismu. Regeneračně ozdravný proces je v části produkce společnosti Dr.Nona International  ještě umocněn působením autotrofického systému, který přirozenou cestou přeměňuje buněčné „odpady“ na stavební materiál pro nové a regenerující se buňky.
BOMK, jenž obsahuje minerály Mrtvého moře a archeu, prostupuje přes kožní vrstvy do hloubky, až do oběhu krve a začíná produkovat energii, blízkou energii našich buněk a současně jim dodává kladný energetický náboj. V důsledku těchto procesů se probouzí zdravé buňky a díky vytvořeným ideálním podmínkám se stávají schopnými seberegulace a biostimulace. Pro nemocné buňky jsou to vynikající podmínky pro energetickou výživu a obnovení svých obranných sil, tj. zvýšení imunity na genetické úrovni. Buňky si „vzpomínají“ na sobě vlastní funkce a tak se zabezpečuje celková harmonická fyziologická mobilizace všech obranných sil organismu a obnovení jeho životních funkcí.

,, Pro bližší informace napište na email karolina.drnona(zavináč)seznam.cz “




Žádné komentáře:

Okomentovat